Dr. Kacara Maria – Pedijatrijske usluge

Pedijatrijska ordinacija doktorke Marije Kacara nudi kompletne pedijatrijske usluge, za sve vrste zdravstvenih tegoba i psihosomatski razvoj deteta, za sve uzraste, počevši od novorođenčeta do tinejdžera uzrasta 16-18 godina.

Doktorka je specijalizovana za bolesti respiratornog sistema, te se bavi lečenjem i praćenjem dece sa rekurentnim napadima bronhijalnog spazma, glasnim i piskavim disanjem, hroničnim kašljem, bronhijalnom astmom, bronhitisom, alergijskim rinitisom, laringitisom, alergijskim oboljenjima, atopičnim dermatitisom. Vršimo ispitivanje respiratorne funkcije i provokacijske testove, po potrebi.
Doktorka se bavi lečenjem uobičajenih tegoba (virusnih infekcija, povišene temperature, bolova, zatvora, osipa itd.) i, takođe, pruža usluge informisanja roditelja u oblasti prevencije, ishrane, rasta i razvoja,  vakcinacije,  psihomotornog zdravlja, akutnih i hroničnih bolesti.

I što je najbitnije, zahvaljujući velikom kliničkom iskustvu u bolnicama, uspešno postavlja ranu dijagnozu čak i kod tegoba niske učestalosti i blagovremeno otkriva slučajeve kojima je potrebno hitno i posebno zbrinjavanje.

KRATKA RADNA BIOGRAFIJA Dr. Kacara Maria

Ordinacija, a naročito čekaonica su osmišljeni tako da poseta lekaru bude prijatno iskustvo, a staramo se i da vakcinaciju učinimo što bezbolnijom. U ordinaciji je predviđen i Kutak za dojenje za sve dojilje kojima je potreban mir i diskrecija. Pedijatar radi svakodnevno na zakazivanje.

*Можете комуницирати са Др. Мариа Катсара:
markats66@yahoo.gr
2310 423660
6937436365

DSC_0233-web
Παιδίατρος Κατσάρα